Tijdelijk uitverkocht
Ontvang eenmalig een e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.


Breng mij op de hoogte Annuleren

5 tips voor de iPhone op het strand

Het is prachtig zomerweer, dus waarschijnlijk ga je deze week naar het strand. Waarschijnlijk neem je je iPhone daar mee naartoe om bereikbaar te zijn en misschien ook om muziek te luisteren. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je je iPhone mee neemt naar het strand. Je iPhone houdt namelijk niet zo van het strand. Met deze tips zorg je ervoor dat je iPhone veilig blijft.

1. Temperatuur
Op een warme zomerdag kan de temperatuur flink oplopen boven het warme zand. Een iPhone kan niet goed tegen hitte. De ideale temperatuur voor een iPhone ligt tussen 0 en 35°C. Als de iPhone in de zon ligt, zal de temperatuur in de iPhone al snel oplopen tot (ver) boven de 35 graden. Het is daarom aan te raden om je iPhone niet voor langere tijd in de zon te laten liggen. Plaats hem bijvoorbeeld in een tas of onder een handdoek.

2. Zand
Voorkom dat er zand in de ingangen van je iPhone komt door een anti-stof plug te gebruiken. Je hebt namelijk heel snel zand in de Lightning of koptelefoon ingang, en dat kan schade veroorzaken.

3. Water
Ga je naar het strand, dan ben je waarschijnlijk ook bij de zee. Als je een iPhone hebt die niet waterdicht is, dan is het slim om je iPhone in een waterdicht etui te stoppen. Je kunt zelf heel voorzichtig zijn, maar een ongeluk zit in een klein hoekje met zoveel water en spelende kinderen in de buurt. Heb je een iPhone 7 of nieuwer? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. De nieuwste iPhones zijn waterbestendig.

4. Opladen
Gebruik je je iPhone bijvoorbeeld om muziek te luisteren? Dan kan de batterij snel leeglopen. Ook warmte zorgt ervoor dat de batterij minder lang meegaat. Met een PowerBank op zonne-energie kom je niet zonder stroom te zitten.

5. Muziek
Als je de iPhone gebruikt om muziek te luisteren, zorg er dan voor dat je een koptelefoon hebt die lekker zit. 

Gepubliceerd op 18 april 2018.