Tijdelijk uitverkocht
Ontvang eenmalig een e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.


Breng mij op de hoogte Annuleren

iPhone kabel met gebogen stekker

Soms is het niet handig dat de Lightning stekker van de iPhone kabel recht naar beneden gaat. Bijvoorbeeld wanneer u de kabel wilt inbouwen in een standaard of houder, kan het handiger zijn als u de stekker met een krappe bocht naar links of rechts kunt plaatsen. Daarvoor hebben we een oplossing: de Lightning kabel met haakse stekker.

De kabel met haakse stekker heeft een gebogen Lightning stekker met een bocht van 90 graden. U heeft daarom veel minder ruimte nodig aan de onderkant van de iPhone, iPod of iPad. De kabel is ook handig bij gebruik van een iPad drone of bij het opladen in de auto. De kabel met bocht wordt aangeboden in de kleuren zwart en wit en in verschillende lengtes, van 20 centimeter tot 5 meter.

In sommige gevallen zult u de standaard kabel van de iPhone ver genoeg kunnen buigen, maar dan kan het verstandiger zijn om een haakse Lightning kabel aan te schaffen. Het is namelijk niet goed voor een kabel om een erg krappe bocht te maken. Daardoor kan het binnenwerk van de kabel kapot gaan.

Gepubliceerd op 20 oktober 2017.