Tijdelijk uitverkocht
Ontvang eenmalig een e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.


Breng mij op de hoogte Annuleren

5 onmisbare back to school iPhone accessoires

De scholen zijn weer begonnen. Wij hebben een lijstje gemaakt met accessoires die onmisbaar zijn in het nieuwe schooljaar.

1. Extra batterij
Je zult je iPhone veel gebruiken op een schooldag. Onderweg naar school in de bus of trein, tussen de lessen en in de pauze. De batterij zal daarom snel leeg zijn. Daar is een oplossing voor: de PowerBank. Dat is een tweede accu die je via de Lightning poort aansluit op de iPhone. Als je iPhone vaak voor het einde van de dag leeg is, kun je met een PowerBank langer gebruik maken van de iPhone. Onze PowerBanks zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

2. Gamen in een tussenuur
Wil je gamen in de pauze of in een tussenuur? Er zijn veel games voor de iPhone te vinden in de App store. Gebruik onze joystick of game controller voor een betere game ervaring.

3. Kort kabeltje voor in je tas
Wil je je iPhone opladen via je laptop? Dan is dit kabeltje van 20 centimeter ideaal. Je neemt hem makkelijk mee in je tas en hij weegt bijna niks. Bovendien hebben we nu een leuke actie: bestel er twee, dan krijg je de derde gratis.

4. Bescherm je iPhone
Voorkom schade aan je iPhone door een hoesje en screenprotector te gebruiken. We hebben al hoesjes vanaf € 2,95 inclusief verzendkosten!

5. Muziek in de trein of bus
Luister naar je favoriete muziek in de bus of trein met de Hoco oortjes. Deze oortjes hebben een hoge stereo geluidskwaliteit en ze zitten prettig in het door door de ergonomische pasvorm. 

Gepubliceerd op 5 september 2017.