Tijdelijk uitverkocht
Ontvang eenmalig een e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.


Breng mij op de hoogte Annuleren

1 kabel voor alle merken smartphones en tablets

Heb je naast een Apple iDevice ook een apparaat van een ander merk? Dan heb je verschillende kabels nodig om de apparaten op te laden. Want alleen Apple gebruikt de Lightning aansluiting. Andere merken gebruiken meestal micro USB of USB-C. 

Micro USB is jarenlang de standaard geweest voor smartphones, tablets en veel andere apparaten. Apple vond de mogelijkheden van micro USB te beperkt en heeft zelf een stekker ontworpen. Eerst werd de 30-pins stekker gebruikt, en sinds 2012 gebruikt Apple Lightning. Micro USB wordt vervangen door een nieuw type van USB: type C. Dat is een kabel met veel voordelen ten opzichte van micro USB. De stekker is symmetrisch en kan dus niet verkeerd in de telefoon geplaatst worden. USB-C ondersteunt naast opladen en synchroniseren ook audio/video overdracht. De kabel vervangt daarom de micro HDMI aansluiting die sommige telefoons hebben.

Het gaat nog een aantal jaren duren voordat alle apparaten een USB-C aansluiting hebben. Wil je toch al je apparaten kunnen opladen met één kabel? Bestel dan onze kabel met 3 stekkers. Handig voor onderweg naar school of werk, en natuurlijk voor op vakantie. De kabel heeft een Lightning, micro USB en USB-C stekker. De kabel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Gepubliceerd op 5 oktober 2017.